søndag 17. mai 2009

Bjørg mangler nå bare en kommune før hun har besøkt alle.



Galleri Lierne sin flotte bygning ved strandkanten av Laksjøen i Sandvika.









Dagrunn Totland til høyre sammen med Bjørg Tørresdal og Britt Tønne Haugan










Lierne nest siste kommune i besøksrunden

Fra venstre: Daglig leder Galleri Lierne Carina Bergli, Gruppeleder KrF i fylkestinget Britt Tønne Haugan, Fylkesråd Johannes Sandstad, Stortingsrepresentant Bjørg Tørresdal og Kunstneren Ingela Skogmo.


Bjørg Tørresdal mangler nå bare en kommune før hun har fullført målsettingen om å besøk alle kommuner i Nord Trøndelag før valgkampen setter inn for fullt. Fredag 15. mai hadde vi en strålende dag i Lierne sammen med lokallagslederen for Lierne KrF, Dagrunn Totland.

Ordfører Alf Robert Arvassli ga oss en grundig og interessant orientering om kommunen, utfordringer og muligheter.

Lierne kommune har bedre enn mange, klart å bygge oppe en positiv image.

Det forhindrer ikke at det er mange utfordringer. En hovedutfordring er å få snudd befolkningsutviklingen. Lierne er et godt sted å bo, men til tross for dette,synker folketallet. Ordføreren føler seg ikke sikker på at alvoret i denne situasjonen er oppfattet så alvorlig som det virkelig er.

Etter besøket i kommuneadministrasjonen, besøkte vi kommunens største arbeidsplass, Lierne Bakeri. Bedriften er et levende bevis på at det går an å få til ting, selv om de naturlige forutsetningene ikke synes å være til stede. Hvem skulle trodd at det er mulig å starte et stort spesialbakeri så langt borte fra store befolkningssentra.

Gründeren John Helge Inderdal har vist at det nytter. Det er ikke mindre enn imponerende å besøke denne bedriften, og med alle sanser registrere hva de har fått til. Vi både så, hørte, luktet og smakte.

http://www.lierne-bakeri.com/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=33

Sist på denne flotte dagen i Li, klaffet det slik at vi fikk være med på åpningen av en ny utstilling i Galleri Lierne. Selve dette galleriet er enda en bekreftelse på at det utenkelige er mulig. Et flott moderne galleri er ikke det første en forventer å finne i ei fjellbygd som Lierne, men her finnes det.

Det var kunstneren Ingela Skogmo som hadde utstilling. Lokale musikkrefter fra Sørli deltok under selve åpningen.

____________________________________________________________________________________

Alt dette for å få gjort Bjørg så kjent som mulig i fylket før valgkampen, for i neste omgang å sikre oss at hun blir valgt inn på Stortinget, denne gangen fra Nord Trøndelag og ikke Rogaland som i dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar